English Nederlands
 

Schilderen

 owel het klassieke als het bekende 'moderne' schilderwerk is voor B & N Partner geen probleem. Wij zijn met alle middelen en technieken bekend. Wij werken met goed opgeleide vakmensen. Onze mensen komen uit de schildersbranche met lange ervaring, en professioneel vakmanschap. Wij hebben geen ongeschoold personeel of trainees in dienst. B & N Partner is een trots gediplomeerd bedrijf met het bijzonder predikaat 'meesterschilder'.

Wij kunnen u van dienst zijn met schilderwerk zowel binnen als buiten. Echter leveren wij ook andere diensten bestaande uit: behangen, witten, reclame schilderingen en het marmeren van houten materialen. Natuurlijk zijn wij creatief en is in overleg vrijwel alles mogelijk.

Bent u op zoek naar een betaalbare vorm van reclame maken, dan schilderen wij uw reclame tekst op bijvoorbeeld de voor- of zijgevel van uw bedrijfslocatie. Verschillende technieken, kleuren, logo's en talloze kleurcombinaties zijn mogelijk. Schilderwerk binnen gebouwen, ornamenten, meubelen en zelfs antieke materialen zijn geen probleem voor onze vakmensen. Niet voor niets mogen wij ons 'meesterschilders' noemen.

Foto reportage